lauantaina, heinäkuuta 8

Jaksaa kasvaa, kasvaa

08.06.2017

07.07.2017

Pentu kasvaa korkeuttta, Rilla on tyytynyt kasvattamaan vain karvojaan.

Me vietetään kesän täällä Itä-Suomessa lähes kokonaan. Tosi ihanaa pitkästä aikaa ihan vain lähteä kunnon metsälenkeille niin, että koira saa ihan vapaasti viilettää lähes missä haluaa. Helsingissä lenkkeillessä Rilla on usein vapaana, mutta kuitenkin käskyn alla niin, ettei se saa irrota minusta kovin kauas. Rillakin pääsi siis kesälomalle puhdistumaan suuren kaupungin pölyistä. Yksi kesän tähän mennessä parhaimmista päivistä vietettiin koirien kanssa käydessämme Suomunjärvellä. Aurinkoinen ja lämmin päivä ihan valtavan kauniissa maisemissa. Ne mäntymetsät ja kirkkaat vedet <3 Harulta nousi esiin myös taipumus jahdata aaltoja. :D Ja vielä kun niitä aaltoja ei saanut kiinni niin pientä pentukoiraa alkoi ketuttamaan hirvittävän paljon, että aalloille piti ihan hurjasti haukkua. Rilla mielestä tuollainen käytös oli taas ihan tyhmää ja aika ajoin se kävi Harulle myös huomauttamassa siitä.

Ollaan muuten oltu puuhailematta aika laiskasti mitään. Rillan energioita verottaa kyllä aika tehokkaasti Haru, joka ei usein tahdo jättää parasta kaveriaan rauhaan vaan haluaisi leikkiä koko ajan. Ihana on kyllä katsoa noiden kahden tyypin keskinäisiä juttuja, hassut omituiset pyrrit! Samoin jo pelkät lämpimät kesäpäivät saa Rillan väsymään helposti, koska Rilla jostain syystä päätti nyt kesäksi kasvattaa itselleen paksun turkin. Vähän jo mietin, että pitäisikö ensi kesänä ajella turkki alas, jos olo vähän sillä helpottuisi. Eipä sillä, että tämä kesä olisi mitenkään ekstra helteinen ollut.. Ei ole ollut sitä vaaraa!

Käytiin pitkästä aikaa myös eilen hallilla treenaamassa agilityä. Olipa kivaa! Kaikki meni ihan nappiin ja Rillalla oli asenne kohdallaan. Keskityttiin lähinnä A:n juoksariin sekä keppien avokulmien treenaukseen. Pentukin kävi hallilla toista kertaa elämänsä aikana. Viimeksi halli oli niin ihmeellinen paikka, ettei Haru oikein malttanut keskittyä leikkimään, mutta nyt ei ollut sitä ongelmaa. Leikkimisen lisäksi Haru oppi tekemään suoraa putkea sekä kiertämään hypyn siivekettä. On se vaan niin kiva pentu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti